.


Over House of WindsorWaar een toevallig bezoek aan Engeland en de liefde voor een bad op pootjes toe kan leiden. Lammert van der Vegt oprichter van The Windsor Bathroom Company was van het eerste begin verslingerd aan alles wat met Engelse badkamers te maken heeft. Inmiddels heeft hij zijn eerste Pilot Store verwezenlijkt in Leeuwarden.
Wie gecharmeerd is van thé ‘English style’ bevind zich bij House of Windsor op de juist plek. De Showroom is gevuld met een ruime keuze in nostalgische badkamers tot de meest uitlopende meubels, vloeren, spiegels en woonaccessoires. Er is een royale vertegenwoordiging van merken als Perrin & Rowe, Simas, Horton & Studley, Lefroy & Brooks en natuurlijk Windsor & Co 1903.
Het geheel ademt een Victoriaanse sfeer. Vooral de baden op pootjes, er zijn wel 65 verschillende leverbaar, en de vergulde of vernikkelde kranen zien er bijzonder uit.
De totale oppervlakte hier is 4.000 vierkante meter, waarvan nu zo’n 2.500 vierkante meter van benut is. We zijn nog steeds bezig met uitbreiden en inrichten. We gaan ons nu meer concentreren op zelfgemaakte meubels van echt eiken,
die speciaal geschikt zijn voor in badkamers.
Onze verkopers staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij een verbouwing of project. Bij House of Windsor bent u aan het goede adres voor een mooie
nostalgische stijl in uw huis.

.